Workshops, trainingen

Voor leidinggevenden in het onderwijs buitengewoon boeiend, maar zeker ook interessant voor andere leidinggevenden en voor liefhebbers van filosofie: een workshop of training door de auteurs over de toepassing van denkinstrumenten.

Auteurs Jan de Bas en Ed Verhage verzorgen workshops en trainingen, desgewenst op maat vormgegeven voor een specifieke groep, school of organisatie. Een workshop is iets korter van opzet dan een training. In een training wordt meer aandacht besteed aan specifieke casussen, waaronder vraagstukken die door deelnemers aan de training kunnen worden aangedragen. In zowel een workshop als training is er ruim aandacht voor toepassing van de denkinstrumenten in de dagelijkse praktijk.

Ook uitgebreide workshops en trainingen zijn mogelijk, waarbij ook andere experts invulling kunnen geven. Neem contact op voor een workshop of training op maat. Check deze website regelmatig voor aanbod van workshops en trainingen, die online maar ook op locatie kunnen worden verzorgd. 

Lezing, presentatie, conferentie

Ook een lezing, presentatie of het invullen van (een deel van) een conferentie is mogelijk. Bijvoorbeeld op een studiedag van leidinggevenden of een directieconferentie. Ook voor specifieke doelgroepen en aangepast aan de wensen en doelen van de organisatie. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Maatwerk voor kleine groepen en ook voor grotere gezelschappen, geplaatst in de context van de organisatie, de studiedag of de conferentie. 

Aanbod 2021-2022

Bij voldoende interesse worden workshops georganiseerd op locaties in Nederland, onder andere in 's-Hertogenbosch. Neem voor meer informatie contact op over de mogelijkheden. Een workshop (of lezing) op uw eigen locatie? Laat het ons weten!